Wat zijn plugins?

Een plugin is een aanvulling op een computerprogramma. Plugins worden gemaakt om een programma uit te bereiden of meer mogelijkheden te geven. Websites gebruiken plugins om speciale informatie op een site te kunnen laten zien zoals extra SEO tools, social media knoppen, contactformulieren, een nieuwsbrief, beveiliging enz. Er zijn tienduizenden plugins te downloaden en daardoor is er voor elke wens een oplossing.

Wil je meer kennis opdoen?
Kom je er niet helemaal uit?